Aktuelt

Cobot

Workshop - robotisering og automasjon - 30. oktober

30. oktober kl 08.00-12.00 arrangeres det workshop om robotisering og automasjon i regi av Universal Robots og Cobotnor. Workshopen blir holdt på Katapultsenteret på Raufoss.

Samlebilde Bright

Inspirerende Bli kjent-møte på Bright House

19. september inviterte vi til Bli kjent-møte i nyåpnede Bright House på Mustad. Vi fikk en omvisning rundt i huset, samt høre presentasjoner fra Gjøvikregionen Utvikling, Total Innovation og Moicon.

Nytt Teaserbilde Industriprisen

Delta på Industriprisen 2019!

NCE Raufoss i samarbeid med TotAl-gruppen inviterer til prisutdeling 31. oktober 2019. Her skal vi dele entusiasme og stolthet over de som bidrar til utvikling og vekst for industrien i Mjøsregionen.

Fagskolen Utdanning

Kake og fest for to nyskapninger

Med to nye typer studier tar Fagskolen Innlandet denne uken viktige sted: Det handler om korte moduler og kortreist utdanning.

Bright House 19

Bli kjent-møte i nyåpnede Bright House 19. september

TotAl-gruppen og Total Innovation inviterer til Bli kjent-møte i det nyåpnede innovasjonshuset Bright House; stedet som skal skape et miljø og en kultur for innovasjon og utvikling i Gjøvikregionen.

Industrifagskolen

Industrifagskolen - framtidens arbeidsliv trenger framtidens fagkompetanse

Industrifagskolen (bransjeprogrammet) er et offentlig finansiert tilbud om kortere utdanninger for fagarbeidere. Søknadsfristen er 15. august.

F.v.: Petter Jansen (FLO) og Morten Brandtzæg (Nammo). Foto: Nammo

Nammo har inngått en historisk avtale med Forsvaret

Nammo og Forsvaret har inngått den største ammunisjonskontrakten i Norge noensinne.

Rapp Bomek 17

Rapp Bomek tildelt kontrakt i prestisjefylt prosjekt

Rapp Bomek AS inngår kontrakt på levering av ca 1.700 dører til Haukeland Universitetssykehus sin utbygging av barne- og ungdomssykehus trinn 2.

Sommer 2

Bli kjent-møte og sommeravslutning 26. juni

TotAl-gruppen inviterer til Bli kjent-møte hos Thune Produkter avd Raufoss samt sommeravslutning i katapultsenteret/bygning 5 onsdag 26. juni.

Nce Raufoss Til Web Ta

3,9 millioner til "Læringsfabrikk"

Fylkesutvalget vedtok tirsdag å bevilge 3,9 millioner kroner til NCE Raufoss for å etablere en "Læringsfabrikk" i Norsk katapultsenter.