Aktuelt

Onno Verberne, Nammos direktør for romfart. Foto: John Berget.

Nammo til månen

Nammo har inngått en kontrakt med European Space Agency (ESA) for å utvikle en rakettmotor for et framtidig oppdrag til månen. Nammo vant i skarp konkurranse med tysk og fransk romfartsindustri.

F.v. styreleder Kjetil Svingen, daglig leder Rune Midtun og CNC-operatør Christoffer Hovden.

Fant drømmejobber ved Østlandske Lettmetall

Etter at Tepas kjøpte Østlandske Lettmetall er staben økt fra 22 til 32 medarbeidere. To av dem som fant drømmejobbene i bedriften er CNC-operatør Christoffer Hovden og daglig leder Rune Midthun.

Programforside

Leandagen i Innlandet 8. mai

Lean Forum Innlandet inviterer til Leandagen 8. mai i Katapultsenteret bygning 5 på Raufoss. Tema for dagen er "Arbeidslivet i en digital hverdag".

Student Stian Vaskinn viser fram en av robotene på Fagskolen Innlandet for medlemmer i Stortingets utdannings- og forskningskomité

Fagskole for framtida

Stortingets utdannings- og forskningskomité lot seg imponere på Fagskolen Innlandet torsdag.

K8

- Vi gir strøm og lys til cirka ti millioner mennesker

Marius Andresen har utviklet solcellelampen som gir lys til "hele" Afrika. Denne uka mottok han innovasjonspris og nå får han Skattum med på laget.

F.v.: Øivind Bergh, daglig leder i Rustfrie Bergh og Monty Hatfield, Ecocentric Innovation.

Effektivt hanskesystem

Glem storforbruk av engangshansker. Nå lanseres et nytt system for storkjøkkenbransjen som vil kunne redusere hanskeforbruket med opptil 90 prosent.

Nye Medlemmer

Nye medlemmer i TotAl-gruppen

Den siste tiden har TotAl-gruppen fått tre nye medlemmer: Rub-Tech AS på Moelv, Moicon AS på Kapp og Foss Mekaniske Verksted AS i Åsmarka.

Img 5809

Bli kjent-møte hos Raufoss Technology 28. februar

Årets første vertskap for våre tradisjonelle Bli kjent-møter, var Raufoss Technology; en høyteknologisk bildelfabrikk beliggende i Raufoss industripark.

Hy5 Gjennombrudd

Hy5 har landet USA-kontrakt.

- Dette er et stort gjennombrudd for oss, sier Christian Fredrik Stray, gründer og daglig leder i Hy5.

Idt Grenkabler

Skal utvikle unikt strømuttak for det britiske markedet

I to år har IDT jobbet i det stille med innovasjon for London-selskapet Univolt. Oppdrag: å utvikle et unikt strømuttak for det britiske markedet.