Nammo demonstrerte F-35-ammunisjon

Den amerikanske viseadmiralen som leder det flernasjonale F-35-programmet lot seg virkelig imponere av testskytingen av APEX-ammunisjonen Nammo skal levere til flyet.
Publisert: | Sist endret:

- I løpet av de nye F-35-flyenes levetid regner vi med å levere ammunisjon til disse for minst 10-15 milliarder kroner, kanskje mer. Og vi er selvsagt godt fornøyd med å få ros fra sjefen for hele det flernasjonale F-35-programmet, sier konsernsjef Morten Brandtzæg i Nammo.
Viseadmiral i US Navy, og programsjef for de nye F-35-flyene, Mathias W. Winter, er i Norge i anledning mottaket av de første norske F-35. Torsdag besøkte han Nammo og testsenteret på Bradalsmyra, før den store seremonien på Ørland fredag, som inkluderer både kongen, statsministeren og flere andre.
Sammen med Winter på testsenteret var også den norske programdirektøren for F-35, generalmajor Morten Klever, og Nammos egen konsernsjef, Morten Brandtzæg.

Les hele saken fra Oppland Arbeiderblad her.