Klar med internasjonal satsing

Det svenske prestisjeprosjektet Lunds Nya Tingsrätt markerer starten på innovasjonsbedriften IDT Solutions satsing internasjonalt.
Publisert: | Sist endret:

IDT Solutions, Norges største produsent av grenstaver og andre elektroprodukter til næringsbygg, setter fotavtrykk i utenfor Norges grenser. Tidligere i vår fullførte selskapet sin første offshore leveranse i Nordsjøen, og nå starter Toten-bedriftens elektroavdeling leveringen av selskapets første svenske prosjekt - Lunds Nya Tingsrätt - i samarbeid med Göteborg-bedriften Assemblin. 

Det bekrefter markedssjef Morten Iversbakken i IDT Solutions AS. 

Lengre satsing
- Dette er en del av en lengre satsing på å komme oss inn blant installatører i Svergie. Nå har vi landet det første prosjektet, og vi har stor tro på at dette vil åpne for ytterligere samarbeid internasjonalt, sier Iversbakken.
Det er i første omgang snakk om levering av grenstaver til den nye Tingsrätten i Lund.
- Det er snakk om standardprodukter vi har utviklet over tid, som nå er videreført til Sverige. Det er Mats Gulbrandsen har stått i bresjen for vår jobbing på dette prosjektet.


Døråpner
Markedssjef Iversbakken innrømmer at IDT lenge har sondert terrenget i nabolandet med tanke på å kunne utvide markedet. Og suksessen så langt har gitt mersmak. Han har stor tro på at prosjektet med Tingsrätten i Lund vil kunne være en solid døråpner for videre satsing i Sverige.

- Dette har til nå vært helt ukjent mark for oss. Vi kjente ikke konkurransesituasjonen godt på forhånd. Men dette prosjektet har vist at vi i høyeste grad er konkurransedyktige "over kjølen" både kvalitet og pris, kombinert med fleksibilitet i salgsapparat og produksjonstider. 

Saken er hentet fra IDTs hjemmesider