Bli kjent-møte hos Molstad Modell & Form 25. mai

Temaet for «Bli kjent møtet» var å vise hvordan Molstad gjennom flere år har satset bevist på å være med på ulike prosjekter via virkemiddelapparatet, i NCE Raufoss og TotAl-gruppen.
Publisert: | Sist endret:

Dette gir økt innsikt og verdifulle innspill på bedriftens prosesser. Prosjektene involverer flere i bedriften. Effekten av alle prosjektene, er vekst og målet er å komme seg ut av Norge.
I 2015 hadde bedriften 9 ansatte og nå i 2018 har de 14 ansatte. De har økt omsetningen og lønnsomheten uten å ansatte flere folk i produksjonen, men på salg og prosjektstyring.

«Stjernelaget» skal i 2019 tilby et komplett prosjekt til havvind. De ønsker å være en bidragsyter for at fremtidens industriproduksjon skjer i Norge

Molstad modell & form er en del av PartnerPlastkonsernet. De er et moderne modellverksted med lange tradisjoner der de kombinerer håndverk med bruk av det beste innen 3D modelleringsprogram og NC-styrte fresemaskiner.

Molstad har gjennom den nye eieren, PartnerPlast, blitt mer og mer en aktør som leverer til utenlandske kunder.
De har også mye samhandling med lokale aktører, og er gode alliansepartnere.

Molstad hjelper kundene med alt fra idéstadiet/finne ut hva som er mulig å lage, via produktutvikling og til ferdig design. De leverer støpte, maskinerte og overflatebehandlede deler i plast, aluminium, støpejern og stål.

Bli-kjent-Molstad_2.jpg?mtime=20180625150328#asset:2175