Eksklusiv rulleskiavtale inngått mellom IDT og skiskytterne

IDT Solutions AS inngår eksklusivt samarbeid med Norges Skiskytterforbund.
Publisert: | Sist endret:

IDT Solutions AS inngår eksklusivt samarbeid med Norges Skiskytterforbund om levering av rulleski til landslagene de neste to årene.

Dermed går Johannes Thingnes Bø & co i fotsporene til Johannes Høsflot Klæbo og langrennslandslaget, og velger IDT som eksklusiv rulleskipartner for de kommende sesongene.

– Norske skiskyttere ønsker å være best i verden, og for å bli det må vi også benytte oss av det beste utstyret.

– IDT har etablert seg som den ledende leverandøren av rulleski både hva gjelder kvalitet, service og produktutvikling. Vi er veldig glade for å ham dem med på laget, sier Idrettsjef i Norges Skiskytterforbund, Odd-Bjørn Hjelmeset.

– I mange år har vi hatt en Ole Einar Bjørndalen som har ledet an i utviklingen av norsk- og internasjonal skiskyting. Nå som han har lagt børsa på hylla, er det opp til oss å fortsette innovasjonen  av utstyr og trening.

– I så måte er IDT en svært god partner for oss, sier Hjelmeset.

Hos IDT Solutions står gleden i taket over å få lov til å hjelpe norske skiskyttere med å hente hjem gull og triumfer de neste sesongene.

– Vi synes vi det er veldig stas at stadig flere oppdager - og anerkjenner - den innovasjonskraften som finnes i IDT.  Den er en stor fjær i hatten for oss at en ekstrem prestasjonsgruppe som skiskytterlandslaget velger oss som samarbeidspartner.

– Det sier noe om at vi gjør de riktige tingene og gir oss ytterligere motivasjon til å fortsette utviklingen av markedets beste rulleski, sier Morten Iversbakken i IDT.

IDT er en helnorsk, høyteknologisk innovasjonsbedrift beliggende på Østre Toten.

Selskapets kjernevirksomhet omfatter produksjon av avanserte produkter innenfor områdene elektro, møbel, sport og aluminiumsbearbeiding.

Saken er hentet fra langrenn.com.