Bli kjent-møte og sommeravslutning hos Rustfrie Bergh

Det ble en interessant og hyggelig ettermiddag hos Rustfrie Bergh på Dokka 30. august.
Publisert: | Sist endret:

Rustfrie Bergh v/daglig leder Øivind Bergh ønsket oss velkommen i et strålende sommervær.
Han presenterte bedriften, og vi fikk en gjennomgang av historien, bedriftens nåværende satsningsområder og deres mål for fremtiden. Deretter fikk vi en omvisning i produksjonslokalene, der vi fikk se en moderne og velutstyrt maskinpark.

Den avsluttende delen av Bli kjent-møtet omhandlet temaet søknader til Innovasjon Norge, med motto «Det kan være lettere enn du tror!». Øivind Bergh viste eksempler på søknader på forskjellige prosjekter i bedriften som har gått igjennom hos Innovasjon Norge. Ved å sette av litt tid til å skrive søknader, samt vise litt kreativitet og pågangsmot i søknadsprosessen er det mye man kan få tilskudd til. Dette ga inspirasjon til de andre deltakerne på møtet også, og mange var ivrige etter å få mer informasjon om dette. 

Etter den faglige delen av møtet vartet Rustfrie Bergh opp med tapas. De som ville fikk også anledning til å prøve seg på bedriftens innendørs skytebane.