Bli kjent-møte hos Hamjern 20. september

Administrerende direktør Gorm Grøndahl og markedssjef Roger Nyborg orienterte oss om bedriften og tok oss med på omvisning med historisk sus.
Publisert: | Sist endret:

Hamjern er en komplett leverandør innen bearbeidet støpejern, og har stolte støpejernstradisjoner som går tilbake 123 år. Faktisk er mye av bygningsmassen i dagens støperilokaler fra oppstarten i 1895. Historien er som smeltet inn i de rustikke veggene.

Hamjern produserer bl.a de velkjente støpejerns blomsterurnene som pryder praktbygninger, parker, gågater (bl.a. Karl Johan), rundkjøringer og utsiktspunkt over hele landet. Den store tyngden og det solide materialet gjør at de fungerer like fint som sikkerhetsmessige sperrer hvor dette er et behov, som de er en visuell pryd for øyet.

Til Bli kjent-møtet var Vangen & Plotz v/Linn Kohmann invitert for å gi en kort innføring i sosiale medier. Hun delte mange gode tips med deltakerne om hvilke kanaler som kan brukes, hvilke målgrupper som kan nås og gode verktøy for å planlegge kommunikasjon.

Hamjern 7

Hamjern som samarbeidspartner

* Totalleverandør: Støp- og maskinering - til ferdig monterte og lakkerte komponenter
* Konsulenttjenester: Rådgivning og veiledningstjenester i konstruksjon av støpte og maskinerte komponenter
* Produksjonskapasitet: Stor kapasitet, kan raskt øke kapasiteten og omstille produksjonen
* Samlokalisering: Gir en betydelig logistikk- og miljøgevinst