Hydal Aluminium Profiler AS kjøper Profil-Lakkering AS

Hydal Aluminium Profiler AS har den 14.september signert en avtale om kjøp av samtlige aksjer i Profil-Lakkering AS. Overtakelsesdato er satt til 10.oktober 2018.
Publisert: | Sist endret:

Pressemelding:

Hydal Aluminium Profiler AS har den 14.september signert en avtale om kjøp av samtlige aksjer i Profil-Lakkering AS. Overtakelsesdato er satt til 10.oktober 2018.

Begge selskaper er beliggende i Raufoss Industripark, og har i dag et kundeleverandør forhold.
Profil-lakkering AS er et av Norges ledende firmaer innen pulver-lakkering av profiler og plater, og har de siste årene hatt 25-30 ansatte og en årlig omsetning på 30-40 MNOK.
Eierskiftet er et viktig steg for å utvikle Profil-Lakkering videre som bedrift, og selskapet vil fortsatt tilby de samme lakkeringstjenester som tidligere til både eksisterende og nye kunder. Skiftet er samtidig et ledd i Hydal Aluminiums Profilers
satsning for å kunne tilby sine kunder profiler som er overflatebehandlet og bearbeidet i egen regi.
Profil-Lakkering vil etter eierskiftet bestå som et eget AS, men i nært organisatorisk samarbeid med Hydal Aluminium Profiler.
- Vi har i alle år hatt gode relasjoner til Profil-Lakkering, og ser frem til å bli enda bedre kjent med de ansatte og lakkerings-prosessen. Dette er både en stor utfordring og en mulighet for oss, og vi har respekt for at dette er et nytt fagområde som vi må jobbe oss inn i.Gjennom et aktivt eierskap og som industriell aktør, er vår målsetting å bidra til forbedringer og skape lønnsom
drift, sier Vera Flatebø, Adm.Dir. i Hydal Aluminium Profiler.

Spørsmål ang. eierskiftet kan stilles til:
Terje Tunaal, Profil-Lakkering AS: 906 76 729
Vera Flatebø, Hydal Aluminium Profiler: 992 75 393