Nye medlemmer i TotAl-gruppen

Den siste tiden har TotAl-gruppen fått tre nye medlemmer: Rub-Tech AS på Moelv, Moicon AS på Kapp og Foss Mekaniske Verksted AS i Åsmarka.
Publisert: | Sist endret:

Vi ønsker bedriftene velkommen som medlemmer i nettverket vårt.

Rub-Tech AS

Rub-Tech AS har med over 25 år i bransjen opparbeidet seg en betydelig posisjon når det gjelder gummiering og salg av gummiprodukter til industri og offshore, transport og anlegg, gruver og smelteverk, kraftverk og energi, fiske og oppdrett. De har en ren ordreproduksjon tilpasset sine kunder, både på coating og formpressede produkter. I tillegg fører de standard hyllevare som duk og lister.

Bedriften er et familieselskap, har 13 ansatte og en omsetning på 16000000.

Les mer om Rub-Tech her.


Moicon AS

Moicon AS bygger digitale tvillingløsninger for kunder, der de kan samle og organisere sine verdifulle anleggsdata og kombinere det med sensordata på en visuell, intuitiv og automatisert måte.

Moicon Digital Twin muliggjør intelligente anleggsoperasjoner som automatisk gjenkjenner indikatorer for feil eller mangler, og åpner døren for forutsigbart og smart vedlikehold. Dette reduserer kostnader, arbeidskraft og uplanlagt nedetid.

Les mer om Moicon her.


Foss Mekaniske Verksted AS

Foss MV er totalleverandør innen mekanisk produksjon og engineering. Bedriften utfører produktutvikling, produksjon av maskiner og deler i tillegg til service og vedlikehold.
Foss MV startet som et enkeltmannsforetak i 2005 og har vokst til å bli et AS med 6 ansatte og en omsetning på 11 MNOK i 2018. Bedriften har blitt Gasellebedrift de siste tre årene og er for tiden på søken etter nye medarbeidere som kan bidra til framtidas vekst.
Bedriften uttaler: "Vi ser fram til å bidra i TotAl-gruppen og samarbeide ytterligere med de andre medlemsbedriftene".

Les mer om Foss Mekaniske Verksted her.