TotAl-gruppen på studietur 13.- 14. november

TotAl-gruppen arrangerte studietur til Sverige 13.-14. november, med Elmia Subcontractor i Jönköping som mål. På veien til messen besøkte vi Bror Tonsjö i Kode.
Publisert: | Sist endret:

Vi startet på morgenen den 13. med opphenting av deltakere på Raufoss, Moelv og Stange. I alt 7 bedrifter var representert med totalt 15 deltakere.

På veien ned til Jönköping fikk vi komme på besøk til Bror Tonsjö, som har gjennomgått en større omstilling innen Lean og digitalisering for å bedre sin effektivitet. Vi fikk en gjennomgang av deres tankesett og strategi, samt en omvisning av deres tavlerom og produksjonslokaler.
Hos Bror Tonsjö ser de den menneskelige ressursen som den aller viktigste for å lykkes med digital omstilling, og da med kompetanse og utdanning som nøkkelfaktorer.

Den 14. tilbragte vi hele dagen på messen Elmia Subcontractor, som er Nord-Europas største underleverandørmesse.
TotAl-gruppen stilte med felles stand, der 4 av medlemsbedriftene viste seg spesielt frem: Østlandske Lettmetall, Hamjern, Topro og Molstad Modell & Form. I tillegg til disse hadde også en av våre medlemsbedrifter, Hydal Aluminium Profiler, egen stand på messen.

Med alle de som sto på stands, samt deltakerne på studieturen, hadde TotAl-gruppen opp mot 30 representanter på Elmia Subcontractor.

Det var mye spennende å se, med et stort antall stands i flere haller og med et dagsprogram som bød på mange interessante foredrag. Messen varte fra 12.-15. november.

Se litt mer om messen her: