Tor Henning Molstad ble vinner av Kubistprisen 2020

Styreleder i TotAl-gruppen og daglig leder i Molstad Modell & Form, Tor Henning Molstad, fikk den høythengende "Kubistprisen" under Innlandet industrikonferanse 29. januar på Toten Hotel Sillongen.
Publisert: | Sist endret:

Prisen ble delt ut av ordfører i Vestre Toten kommune, Stian Olafsen.

Kubistprisen er delt ut siden 2011, og deles ut til noen som har stått for "spenstige satsinger" i industriklyngen, bidratt til innovasjon, utvikling og nyskaping. Det kan være spesielle ting som har skjedd det siste året eller innsats utenom det vanlige over tid. Både suksesser i egen bedrift og bidrag til fellesskapet kan trekkes frem. Prisen skal således hedre vinnerne for deres innsats og resultater, samt bidra til inspirasjon. Prisen har tatt sitt navn fra den innovative Kubisten, laget av den lokale kunstneren Ingvar Heggsum. Prisen deles ut hvert år under Innlandets industrikonferanse.
Tidligere prisvinnere har vært bl.a.: Morten Brandtzæg, Kristoffer Dale, Anita Hager, Atle Dragerengen, Petra Skoglund m.fl.

Om årets vinner, Tor Henning Molstad, sier juryen følgende:
"Årets prisvinner føyer seg inn i rekken av innovative og nettverksorienterte nøkkelpersoner i industriklyngen. Disse er vi avhengige av, og det er stas å kunne sette pris på noen av dem som virkelig gjør en forskjell og går den ekstra mila.
Årets kubist har markert seg på mange områder over lang tid, og har lagt ned en enorm innsats for utviklingen i klyngen. Bred kompetanse, tydelig fokus på nettverk og deling, tillitsskapende framferd og en offensiv holdning er egenskaper som kjennetegner vinneren.
Samarbeid mellom store og små selskaper og mellom forskning, utvikling og industri og både nye og gamle selskaper er blant suksessfaktorene i vår klynge. Her har kubisten bidratt på mange områder, ikke minst gjennom TotAl-gruppen, som i dag er viktigere enn noen gang som et fellesskap for de mindre industriselskapene i hele Innlandet. I tillegg har årets prisvinner vært sentral i etablering og utvikling av spennende start-ups fra klyngen samt lyktes med en imponerende utvikling av egen bedrift.
Årets kubist får prisen for sitt lange og omfattende bidrag til fellesskapet i NCE Raufoss, spesielt gjennom engasjement og ledelse av TotAl-gruppen, ledelse og bidrag i etablering og utvikling av Nordic Additive Manufacturing og suksessen med vekst i egen bedrift".