CHSnor, Raufoss Engineering og Total Defence Group vinner flott kontrakt med Forsvaret

CHSnor og Raufoss Engineering har vunnet tre kontrakter til en verdi av 50 millioner kroner.
Skrevet av: Mette Foss Dalseg | Publisert: | Sist endret:

Kontraktene går ut på å utbedre og bygge om Forsvarets beltevogner av typen BV206. Arbeidet er i full gang, de første vognene kom til Moelv forrige uke. CHSnor vil gjøre ombyggingsjobben, mens Raufoss Engineering vil ha ansvaret for utvikling og konstruksjon.

Total Defence Group ble etablert høsten 2018, av TotAl-gruppen og Total Innovation. Det var begynnelsen på Industrigruppen som senere fikk inn 22 bedrifter fra Innlandet. Hensikten med selskapet er felles markedsføring til forsvarsmarkedet, slik at bedriftene sammen blir mer synlige.

Pressemelding - les mer

Read more about the case her (English)