Tokvam kjøper rettighetene til Ilsbo krattknusere

Tokvam AS kjøper produkt- og merkevarerettigheter fra den anerkjente og markedsledende svenske kantklipperprodusenten Ilsbo Tools AB.
Publisert: | Sist endret:

Fra Tokvam sin webside:

Tokvam kjøper og overtar produksjon og utvikling av Ilsbo krattknusere fra 1.januar 2021.

Dette innebærer også rettighetene til merkenavnet Ilsbo Tools og forhandleravtalene med Lantmännen i Sverige og Eik Maskin i Norge.

«Vi er meget tilfredse og ydmyke i forhold til denne muligheten. Ilsbo Tools er en virksomhet vi har kjent og fulgt i lengre tid og produktene passer Tokvam veldig godt. Vi kommer til å ha stort fokus på videreutvikling av maskinene for å sette fart på veksten. Vi ser også at dette er et markedssegment vi ønsker å ha langt mer fokus på fremover. I den sammenheng er vi veldig glade for at vi har med flere ressurser fra Ilsbo i 2-3 år fremover, inkludert eier, grunder og produktutvikler Leif Andersson» uttaler daglig leder, Finn Kristian Tokvam.

Vi har hatt tydelige mål i Tokvam om å fortsette den internasjonale veksten og i tillegg redusere produktrisikoen med flere produkter som selges i sommerhalvåret. Med dette oppkjøpet gjør vi et stort steg i denne retningen. i 2021 kan sommerprodukter stå for mer ernn 25% av den totale omsetningen.

Vi syns dette er kjempe spennende og gleder oss å se hvor dette kan ta oss!

Mer informasjon om Ilsbo Tools AB: http://ilsbotools.se/sv/foretaget/

Har du ytterligere spørsmål, kontakt daglig leder, Finn Kristian Tokvam tlf. +47 91 60 55 37 eller epost finn.kristian@tokvam.no