Interessert i høyere salg i din bedrift? Vi arrangerer salgs kick-off 25. januar

Markedsforum i TotAl-gruppen inviterer TotAl-gruppemedlemmer og øvrige NCE-medlemmer til Salgs kick-off: "Skap kultur for salg og få økt konkurransekraft".
Publisert: | Sist endret:

PROGRAM:

  • Velkommen v/Erland Paulsrud, klyngeleder NCE Manufacturing, Tor Henning Molstad, styreleder TotAl-gruppen og Tore Lien, leder av Markedsforum
  • Hvorfor er salg og markedsføring de viktigste aktivitetene i din bedrift? v/Finn Kristian Tokvam, daglig leder i Tokvam AS
  • Hvilke verdier bygger du salgsorganisasjonen din på? v/Tomas Holmestad, administrerende direktør i NorEngros Johs Olsen
  • Lederadferd som skaper salgskultur v/Thomas Holum, bedriftshjelper hos Utviklingslaben
  • Om salgsstrategi og taktikk v/Skjalg Stavheim, administrerende direktør i Hexagon Ragasco
  • Sosiale Medier – la kunden bli kjent med din bedrift! v/Ingvild Hemma, markedsansvarlig hos MENT
  • Standardiserte salgsprosesser
    v/Tor Henning Molstad, daglig leder og Tore Lien, salgssjef hos Molstad Modell & Form

Påmelding innen torsdag 21. januar. PÅMELDING HER.
Av smittehensyn gjennomføres arrangementet heldigitalt.

Bidragsytere:

Alle.JPG?mtime=20210113105041#asset:2980

Paulsrud Erland 2789 1

Erland Paulsrud

Erland Paulsrud er klyngeleder i NCE Manufacturing

Tor Henning

Tor Henning Molstad

Tor Henning Molstad er daglig leder hos Molstad Modell & Form og styreleder i TotAl-gruppen.

Finn Kristian 1 1

Finn Kristian Tokvam

Finn Kristian Tokvam er daglig leder i Tokvam AS. Han har en M.Sc i Markedskommunikasjon og Strategi fra BI, og er brennende opptatt av utvikling, salg og markedsføring. Tokvam leverer egenutviklede produkter under eget merkenavn til mer enn 10 forskjellige markeder world-wide.

Tomas Holmestad 1

Tomas Holmestad

Tomas Holmestad er administrerende direktør i NorEngros Johs Olsen. Han har ledet bl.a. Ungdoms OL og Brav (tidligere Swix), og har også erfaring fra McKinsey og Statoil Fuel&Retail.

Thomas Holum

Thomas Holum

Thomas Holum er bedriftshjelper i Utviklingslaben. Han har lang erfaring med utviklingsarbeid som omfatter både individuell ledercoaching, rådgivning, veiledning, metodeutvikling, målsetting, strategi, workshops og kursing innen ledelse, salg og kundeutvikling.

Skjalg Stavheim 0445 002 1

Skjalg Stavheim

Skjalg Stavheim er administrerende direktør i Hexagon Ragasco. Bedriften er ledende innen produksjon av LPG-beholdere i plast og kompositt, med over 17 millioner beholdere i bruk på verdensbasis.

Ment Ingvild 1

Ingvild Hemma

Ingvild Hemma er markedsansvarlig hos MENT. Siden oppstart i 2012 har porselensprodusenten MENT benyttet sosiale medier for å nå ut til sine kunder. MENT bruker Instagram og Facebook som sine viktigste markedsføringskanaler, og har over tid bygget opp en trofast følgerskare som genererer stor trafikk til nettside og nettbutikk.

Tore 1

Tore Lien

Tore Lien er salgssjef hos Molstad Modell & Form. Molstad har siden 2015 vært et datterselskap av PartnerPlast og Tore har siden oppkjøpet hatt ansvar for salg av polyuretanprodukter både til Molstad- og PartnerPlastkunder. Med Partnerplast som eiere har Molstad utviklet seg til en betydelig leverandør av plaststøp med særlig fokus på det internasjonale Offshore og Subsbeamarkedet.