Julemøte på Bright House 9. desember

TotAl-gruppen og NCE Manufacturing inviterer til julemøte for medlemmer.
Publisert: | Sist endret:

PÅMELDING HER innen 7. desember.

På julemøtet vil vi få høre mer om prosjektet "Nytt bærekraftig hjulopphengssystem" v/Neuman Aluminium Raufoss/SINTEF Manufacturing, som ble vinner av Årets bærekraftprosjekt 2021 under Industriprisutdelingen i oktober.

Utdrag fra juryens begrunnelse:
"Vinnerprosjektet er et samarbeid mellom flere organisasjoner, noe som er nødvendig for å løse komplekse problem. Ved å kombinere industrierfaring, produksjonsmetoder og materialteknologi klarte de å finne innovative løsninger som blant annet har redusert CO2-avtrykket med mer enn 50% i forhold til dagens standardprosess".

Total Innovation vil gi oss en oppdatering om kommende aktiviteter, bl.a. et spennende innovasjonskurs som settes opp på nyåret.

Vi setter av god tid til mingling og nettverksbygging. I tillegg byr vi på enkel servering med en smak av jul.

Velkommen til en hyggelig førjulsstund!