Bli kjent-møte hos Mustad Autoline 17. februar kl 14-16

Velkommen til Bli kjent-møte hos Mustad Autoline, der vi hører mer om bedriften og får en omvisning. "Årets bærekraftprosjekt 2021" presenterer seg, og vi får siste nytt fra TotAl-gruppen/NCE.
Publisert: | Sist endret:

PÅMELDING HER.
Påmelding innen 16. februar.

Mustad Autoline AS utvikler og leverer maskiner og teknologi til verdens linefiskeflåte.

Bedriften jobber kontinuerlig med forskning og videreutvikling av verdens beste automatiserte linefiskeutstyr, slik at mere fisk kan fanges med krok og line.
Autolinefiske kombinerer erfaring fra 500 års tradisjonelt langlinefiske med moderne teknologi. Automatisering av prosessene ombord øker effektiviteten og forenkler arbeidsforholdene. Med fokus på kvalitet i alle ledd er fiske med autoline en bærekraftig, fremtidsrettet, kommersiell fiskemetode som gjør det mulig å ivareta førsteklasses kvalitet på fisken som igjen gir best pris per kilo.

Norsk produsert - med aktivt fokus på miljø
En av nøkkelfaktorene for kvalitetssikring er at bedriften utvikler og produserer alle produktene sine på Gjøvik, i moderne fabrikklokaler vegg i vegg med hovedkontoret. Dette gir mulighet for godt samspill, oppfølging og kvalitetskontroll. I tillegg er de allierte med noe av verdens beste tekniske kompetanse gjennom NCE Manufacturing, SINTEF og NTNU, og får verdifull støtte fra bl.a. Forskningsrådet, Innovasjon Norge og Gjøvik kommune. I løpet av de siste 5 årene har de investert 40 000 000 NOK i oppgradering av fabrikken på Gjøvik samt utvidelse og etablering av bedriftens avdelinger.

"Våre ansattes kunnskap er vår viktigste ressurs. Vi er stolte av våre kunder og medarbeidere som hver dag utveksler kunnskap og erfaringer som igjen bidrar til videreutvikling og tilpasninger av våre produkter. Det er deres kompetanse som til sammen viser vei og sørger for kontinuerlig utvikling. I dag er vi 50 ansatte på Gjøvik, i Ålesund, Myre og Båtsfjord i tillegg til våre datterselskaper i Bellingeham/US, St. Johns/Canada, Grindavik/Island og Jelgava/Latvia.
Velkommen!"

Neuman Aluminium Raufoss og SINTEF Manufacturing vant prisen for "Årets bærekraftprosjekt" under Industriprisen 2021.

Utdrag fra juryens begrunnelse:
"Vinnerprosjektet er et samarbeid mellom flere organisasjoner, noe som er nødvendig for å løse komplekse problem. Ved å kombinere industrierfaring, produksjonsmetoder og materialteknologi klarte de å finne innovative løsninger som blant annet har redusert CO2-avtrykket med mer enn 50% i forhold til dagens standardprosess"