Aktuelt

Toppbanner Facebook 2 002

Industriprisen

TotAl-gruppen og NCE Manufacturing inviterer alle industribedrifter i Innlandet til å konkurrere om industripriser i 6 kategorier. Hold av datoen 21. oktober.

Foto: Espen Wilhelmsen/Kystverket

Kystverket har inngått millionavtale med PartnerPlast

Kystverket har inngått avtale med PartnerPlast om å få levert sjømerker av typen Dirigens. Dette vil bety mye jobb for både Molstad og deres lokale samarbeidspartnere.

Baerekraftmal

Hvordan kan vår bedrift arbeide med bærekraft og sette egne bærekraftmål?

Digitalt nettverksmøte 25. februar med tema bærekraft, med blant annet metode og tips til hvordan den enkelte bedrift kan sette opp sine egne bærekraftmål og løfter.

Manufacturing 4 0 Pamelding

Påmelding til Manufacturing 4.0

Fagskolen Innlandet starter opp med modul 1, som er "LEAN i Manufacturing 4.0" i uke 14. Påmeldingsfrist er satt til 1. mars. I tillegg vil det bli startet opp to moduler i 2021 som kan søkes nå.

Alle

Interessert i høyere salg i din bedrift? Vi arrangerer salgs kick-off 25. januar

Markedsforum i TotAl-gruppen inviterer TotAl-gruppemedlemmer og øvrige NCE-medlemmer til Salgs kick-off: "Skap kultur for salg og få økt konkurransekraft".

Ment Bli Kjent

Bli kjent-møte hos MENT

Det ble et Bli kjent-møte med julestemning hos MENT på Fåberg 10. desember. Vi fikk omvisning i deres flotte showroom og produksjonslokaler, samt høre hvordan de jobber med merkevarebygging.

Sammenstilling

Bli kjent-møte hos CHSnor på Moelv 22. oktober

Vi fikk blant annet høre mer om det spennende samarbeidsprosjektet mellom CHSnor og Raufoss Engineering. De to bedriftene vant i mars tre kontrakter med Forsvaret til en verdi av 50 millioner kroner.

Nye Medlemmer

Nye medlemmer i TotAl-gruppen denne høsten

Denne høsten har vi hatt gleden av å ønske to spennende bedrifter velkommen som nye medlemmer i nettverket vårt: Ivar Bråthen Mekaniske AS, Ottestad og MENT, Fåberg.

120296989 422038715445370 4157562169510751247 N

Praktisk digitalisering som tema på Kapp 24. september

TotAl-gruppen arrangerte Bli kjent-møte på Kapp med trekløveret Nævanyttig, Moicon og Rapp Bomek. Over 30 personer fra 17 forskjellige medlemsbedrifter deltok og fikk med seg et spennende program.

Seng

Storordre til Forsvaret

Lena Metall har mottatt bestilling på feltsenger til Forsvaret. Ordren skal leveres i 2021 og har en verdi på ca 8 MNOK.