Aktuelt

Alle

Interessert i høyere salg i din bedrift? Vi arrangerer salgs kick-off 25. januar

Markedsforum i TotAl-gruppen inviterer TotAl-gruppemedlemmer og øvrige NCE-medlemmer til Salgs kick-off: "Skap kultur for salg og få økt konkurransekraft".

Ment Bli Kjent

Bli kjent-møte hos MENT

Det ble et Bli kjent-møte med julestemning hos MENT på Fåberg 10. desember. Vi fikk omvisning i deres flotte showroom og produksjonslokaler, samt høre hvordan de jobber med merkevarebygging.

Sammenstilling

Bli kjent-møte hos CHSnor på Moelv 22. oktober

Vi fikk blant annet høre mer om det spennende samarbeidsprosjektet mellom CHSnor og Raufoss Engineering. De to bedriftene vant i mars tre kontrakter med Forsvaret til en verdi av 50 millioner kroner.

Nye Medlemmer

Nye medlemmer i TotAl-gruppen denne høsten

Denne høsten har vi hatt gleden av å ønske to spennende bedrifter velkommen som nye medlemmer i nettverket vårt: Ivar Bråthen Mekaniske AS, Ottestad og MENT, Fåberg.

120296989 422038715445370 4157562169510751247 N

Praktisk digitalisering som tema på Kapp 24. september

TotAl-gruppen arrangerte Bli kjent-møte på Kapp med trekløveret Nævanyttig, Moicon og Rapp Bomek. Over 30 personer fra 17 forskjellige medlemsbedrifter deltok og fikk med seg et spennende program.

Seng

Storordre til Forsvaret

Lena Metall har mottatt bestilling på feltsenger til Forsvaret. Ordren skal leveres i 2021 og har en verdi på ca 8 MNOK.

Fra Kreosot Til Aluminium

Fra kreosot til aluminium på Storforsheilinja

Strømstolpene som utgjør kraftlinjen mellom transformatorstasjonen i Mo Industripark, Storforshei og videre til Ørtfjellet, skal fornyes. Kreosotstolper byttes ut med aluminium

Pning Laeringsfabrikken 1

Åpning av Læringsfabrikken

Statsminister Erna Solberg foretok den offisielle åpningen av Læringsfabrikken på Raufoss 2. september.

2020 08 14 1

Foss Mekaniske Verksted A/S flytter fra Åsmarka fra Rudshøgda

COF Eiendom, som også eies 100% av Carl Ole Foss, bygger helt nytt verksted på 1800 kvm. Det blir et enormt løft for Foss Mekaniske Verksted, som i dag har et totalt areal på snaue 240 kvm.

Manufacturing 4

Manufacturing 4.0 - modulbaserte utdanninger for framtidas industri

Manufacturing 4.0 er en fleksibel utdanning basert på behovene i industrien, med spesielt fokus på små og mellomstore bedrifter.