Aktuelt

Ostlandske Og Produktivitetsspranget

Piler som peker oppover igjen

Østlandske Lettmetall på Elverum er en av de nye bedriftene som er med i Produktivitetsspranget. Allerede etter noen måneder, peker pilene for bedriften oppover igjen.

Bror Tonsjo

TotAl-gruppen på studietur 13.- 14. november

TotAl-gruppen arrangerte studietur til Sverige 13.-14. november, med Elmia Subcontractor i Jönköping som mål. På veien til messen besøkte vi Bror Tonsjö i Kode.

75636080 1361058880742835 360870350575108096 O

Industriprisen 2019!

NCE Raufoss i samarbeid med TotAl-gruppen inviterte til industriens "Oscar-utdeling" torsdag 31. oktober. Det ble utdeling av priser i fem kategorier.

Cobot

Workshop - robotisering og automasjon - 30. oktober

30. oktober kl 08.00-12.00 arrangeres det workshop om robotisering og automasjon i regi av Universal Robots og Cobotnor. Workshopen blir holdt på Katapultsenteret på Raufoss.

Samlebilde Bright

Inspirerende Bli kjent-møte på Bright House

19. september inviterte vi til Bli kjent-møte i nyåpnede Bright House på Mustad. Vi fikk en omvisning rundt i huset, samt høre presentasjoner fra Gjøvikregionen Utvikling, Total Innovation og Moicon.

Fagskolen Utdanning

Kake og fest for to nyskapninger

Med to nye typer studier tar Fagskolen Innlandet denne uken viktige sted: Det handler om korte moduler og kortreist utdanning.

Bright House 19

Bli kjent-møte i nyåpnede Bright House 19. september

TotAl-gruppen og Total Innovation inviterer til Bli kjent-møte i det nyåpnede innovasjonshuset Bright House; stedet som skal skape et miljø og en kultur for innovasjon og utvikling i Gjøvikregionen.

Industrifagskolen

Industrifagskolen - framtidens arbeidsliv trenger framtidens fagkompetanse

Industrifagskolen (bransjeprogrammet) er et offentlig finansiert tilbud om kortere utdanninger for fagarbeidere. Søknadsfristen er 15. august.

F.v.: Petter Jansen (FLO) og Morten Brandtzæg (Nammo). Foto: Nammo

Nammo har inngått en historisk avtale med Forsvaret

Nammo og Forsvaret har inngått den største ammunisjonskontrakten i Norge noensinne.

Rapp Bomek 17

Rapp Bomek tildelt kontrakt i prestisjefylt prosjekt

Rapp Bomek AS inngår kontrakt på levering av ca 1.700 dører til Haukeland Universitetssykehus sin utbygging av barne- og ungdomssykehus trinn 2.