Industriprisen- festaften for Industrien som frister til gjentagelse.

Industriprisen i 2015 ble en stor suksess og satte fokus på fagarbeideren og de flinke folka som jobber i industrimiljøet rundt Raufoss.
Publisert: | Sist endret:
Industriprisen 2015 608

Industripris utdeling for første gang - oktober 2015
Industrimiljøet rundt Raufoss består av store og små bedrifter i skjønn forening, og felles for alle er at det jobber flinke og engasjerte folk på alle nivå i bedriften. Nå skulle fagarbeidere og alle de andre dyktige folka hedres. De gode historiene om hverdagsheltene skulle frem i lyset – og opp på scenen i  yrverkeriet på Raufoss hvor Pål Gordon Nilsen, kanskje best kjent fra NRK sporten var konferansier for kvelden. I tillegg til prisutdelingen feiret TotAl-gruppen 10 års jubileum som organisasjon.

Nomineringen
Det ligger mye arbeid og mange tanker bak et slik arrangement. Mange vil si at Industrimiljøet ikke har en tradisjon for å si at noen er flinkere enn andre, være stolt av det vi er gode på eller rose hverandre så veldig høyt. Dette står i kontrast til det faktum at alle i TotAl-gruppen og NCE Raufoss er en viktig del av en globalt industriklynge som skal være med å skape fremtidens produkter og tjenester. Det var opp til bedriftene å nominere til de forskjellige kategoriene for Industriprisen. Det kunne komme både fra ledere, eller andre i bedriften som syntes de hadde noen som fortjente en slik pris. Og litt etter litt begynte nomineringen å komme inn. Hver jury besto av 3 personer fra private og offentlige partnere til og i næringslivet. Rød løper Og så var kvelden kommet, den røde løperen ble rullet ut, glassene fylt opp, filmen om de nominerte var klar, lyd- og lys gutta hadde forberedt et storslagent show. Nervene til arrangementskomiteen var i helspenn, hvordan ville dette gå?

Hvordan ville trauste innlandsmennesker trives på en prisutdeling?
Mette Foss Dalseg – daglig leder i TotAl-gruppen og Christopher Braathen som representerte NCE Raufoss holdt en høytidelig nnledning, og så var showet i gang. I salen satt ledere, ansatte og lærlinger sammen og stemningen var forløsende når de nominerte ble presentert på film, og overraskede vinnere entret scenen.

Gratulerer til vinnere
Gratulerer til alle som var nominert - takk til juryene - takk til de over 200 entusiastiske gjestene - takk til lys- og lyd gutta - filmskapere, konferansier Pål Gordon Nilsen og Åge Skinstad fra NHO for inspirasjon til endring.Vi må ikke glemme lærlingene ved Nammo som har laget de flotte prisene, og en siste takk til alle andre som bidro til at Industriprisen 2015 gjorde oss litt mer stolte over å være en del av en sterk industriklynge.

Sponsorene som gjorde dette mulig var:
Totens Sparebank
NCE Raufoss
TotAl-gruppen
Oppland Fylkeskommune
Næringsrådet i Gjøvikregionen
LO - Oppland
NHO Innlandet
Vestre Toten kommune
Ringsaker kommune
Nammo Raufoss